U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Den Haag » Turbo Scooby

Turbo Scooby

Waldorpstraat 325
2521 CJ Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 0681777393
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Turbo Scooby Bij Turboscooby zijn we er trots op dat we de beste scooterrijschool van Den Haag zijn. We zijn niet alleen een lokaal bedrijf - leerlingen komen overal vandaan voor onze eendaagse theorie- en rijlessen. Met zowel praktijklessen als scooter theorie cursussen beschikbaar, ben je in een mum van tijd CBR examen klaar. Bovendien betekent ons hoge slagingspercentage dat je bijna gegarandeerd bij de eerste poging slaagt voor je examen! Bespaar jezelf geld en tijd door je vandaag nog bij ons in te schrijven.

Haal je brommer- of scooterrijbewijs in slechts één dag met Turboscooby! Onze ervaren instructeurs geven je een examengerichte cursusaanpak om ervoor te zorgen dat je volledig bent voorbereid op het CBR examen. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er nodig is om te slagen voor dit examen, en we zullen er elke stap van de weg zijn om je te helpen slagen.

Nadat je geslaagd bent voor je scooter theorie-examen, kun je meestal minder dan een week later beginnen met je lessen. Al onze instructeurs die deze lessen geven zijn professionals met jarenlange ervaring. Zij bepalen wanneer zij denken dat jij klaar bent voor het praktijkexamen en dan kijken wij naar de beschikbaarheid en boeken de dichtstbijzijnde CBR datum!

Wat ons anders maakt, is dat we uitgebreide scooterrijlessen aanbieden in tegenstelling tot het simpelweg verstrekken van de tekstboekstof. Onze focus ligt op het voorbereiden van studenten op hun examens terwijl ze ook praktijkervaring opdoen.

Stel je voor dat je in één dag je scooter rijbewijs haalt. En met een slagingspercentage van 85% bij het CBR maken wij het je gemakkelijk. Daarnaast hebben in de loop der jaren meer dan 750 leerlingen via ons hun brommer- en scooterrijbewijs gehaald.
Diensten: scooter rijbewijs, scooter rijbewijs in 1 dag, scooter praktijk in 1 dag, Scooter theorie opleiding
Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy