U bent nu hier: Home » Utrecht » IJsselstein

Rijschool IJsselstein

Hieronder vindt u een overzicht van alle rijscholen in IJsselstein. Voor een overzicht van rijscholen in de provincie Utrecht, ga naar rijschool Utrecht. Of ga naar direct contact met rijscholen om via één e-mail in contact te komen met meerdere rijscholen tegelijk.

1

Rijschool Troy

Poolster 24, 3402 HC IJsselstein (Utrecht)
Tel: 030-8080317, Fax: -, KvK: 30222904
Wanneer je kiest voor rijlessen van Rijschool Troy, dan kies je automatisch
voor kwaliteit en een betrokken en doelgerichte lesmethode. Wij staan bekend om de kwaliteit die wij bieden. Ook de flexibele lestijden en scherpe tarieven maken Rijschool Troy uit een aantrekkelijke rijschool om je rijbewijs bij te halen.

Kwaliteitsgarantie

Je volgt je rijlessen altijd met de beste middelen. Bij ons rijden alleen ervaren en gediplomeerde instructeurs, je lessen zijn gestructureerd en je lesauto is modern, ruim, zeer goed onderhouden en compleet uitgerust volgens de laatste technieken. Al deze middelen zorgen ervoor dat vele van onze leerlingen slagen en dit uit zich weer in ons hoge slagingspercentage.

Doelgericht

De effectieve en doelgerichte lesmethode zorgt ervoor dat leerlingen tot een volleerd bestuurder worden opgeleid. Of het nu gaat om een spoedcursus of losse rijlessen, tijdens je lessen staan professionaliteit, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel. Je werkt samen met je instructeur toe naar je uiteindelijke doel: het halen van je rijbewijs. Wat goed helpt is dat je lest in het hetzelfde gebied waar je op zult gaan voor je praktijkexamen. Zo ben je tot in de puntjes voorbereid op je uiteindelijke rijexamen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Rijschool Troy

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy