U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Heerhugowaard » Rijschool De Draai

Rijschool De Draai

Witte Klaverweide 8
1706 AB Heerhugowaard (Noord-Holland)
Tel: +31 6 21 92 14 06
Fax: -
KvK: 88183440
Afbeelding › Rijschool De Draai Bij Rijschool De Draai ben je aan het juiste adres om je rijbewijs zo snel en zo veilig mogelijk te behalen!

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een moderne auto en de nieuwste (online) technieken. Je kunt nagenoeg alles doen en vinden in ons online 'PlanGo'-systeem; rijlessen inplannen, theorielessen volgen, je leskaart, facturen en betalingen via iDeal.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij wordt gekeken naar jouw behoefte, zodat jij -na het behalen van je rijbewijs- met zelfvertrouwen achter het stuur zit.
Naast reguliere lessen en complete lespakketten bieden wij, voor diegenen die hun rijbewijs al hebben maar (nog) niet heel comfortabel achter het stuur zitten, ook opfriscursussen en aan. Tevens hebben wij speciale aandacht voor mensen met faalangst, zodat ook zij hun rijbewijs kunnen behalen. Mijn rustige maar effectieve aanpak werkt en dat is natuurlijk prachtig!

O ja... mijn naam is Mike Zonneveld. Aangenaam! Ik heb een achtergrond in de Hotellerie en Transport - hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. In mijn vrije tijd houd ik van mountainbiken, auto's en tuinieren.

Ben je enthousiast en wil je meer informatie over wat Rijschool De Draai jou te bieden heeft ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hopelijk tot snel,

Mike Zonneveld
Diensten: Autorijlessen, CBR Rijtesten, Faalangst, Opfris cursussen, Theorie App
Openingstijden:
Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 20:00
Zaterdag: 07:00 - 18:00
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy