U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam » Rijschool Caland

Rijschool Caland

Meer en Vaart 162
1068 ZZ Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 - 7855743
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Rijschool Caland Wij zijn een ervaren rijschool die auto-, motor- en scooterrijlessen en theoriecursussen geeft in Amsterdam. Samen met jou stippelen wij een opleiding op maat. De rij-instructeurs zijn betrouwbaar en makkelijk in omgang. De rijlessen zijn van hoge kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Voor studenten hebben we een lager tarief (studententarief) voor de auto. Daarnaast hebben we een hoge slagingspercentage (rijschoolgegevens.nl). Ook goed om te weten is dat je bij ons altijd eerst een vrijblijvende proefles volgt, zodat je zeker weet dat wij de juiste keuze voor jou zijn.

De autorijlessen zijn voor zowel de automaat als geschakeld. Je kunt kiezen uit mannelijke, maar ook vrouwelijke rij-instructeurs. Wij zorgen ervoor dat je snel goed leert rijden. Zodat je in no time je rijbewijs mag ophalen bij het gemeente-kantoor.

De motorrijlessen die worden verzorgt voor alle categorie├źn. Met de snelheid en wendbaarheid van de motor voel je je vrij op de weg. Leren motorrijden is een unieke ervaring waar je geen spijt van krijgt.

Rijschool Caland geeft theoriecursussen voor het auto-rijexamen. De theoriecursus duurt 1 dag. We starten vroeg in de ochtend op de rijschool en eindigen in de middag. Je hoeft verder geen naslagwerk te doen.
Diensten: Motorrijles, Autorijles, Scooterrijles, Theoriecursus Auto
Openingstijden:
Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: gesloten

* Sommige van onze rij-instructeurs werken ook in de avond tot 20.00 uur.

Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy