U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Eindhoven » Start Driving Eindhoven

Start Driving Eindhoven

Lavendellaan 29
5643 LN Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 06-48630007
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Start Driving Eindhoven Welkom bij Rijschool Eindhoven, dé rijschool voor iedereen die op zoek is naar professionele en persoonlijke rijlessen in Eindhoven en omstreken. Wij begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke mijlpaal is en daarom zorgen wij ervoor dat je bij ons niet alleen leert autorijden, maar ook zelfvertrouwen opbouwt achter het stuur.

Onze ervaren instructeurs zijn geduldig en flexibel en stellen alles in het werk om jouw leerproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Of je nu net begint met rijlessen of al wat meer ervaring hebt, bij Start Driving Eindhoven ben je altijd aan het juiste adres. Wij bieden rijlessen aan in diverse categorieën, zoals personenauto's, motoren en aanhangers.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst of rijangst. Door onze persoonlijke aanpak en professionele begeleiding zorgen wij ervoor dat ook jij straks vol zelfvertrouwen de weg op kunt.

Op onze website kun je meer informatie vinden over onze verschillende lespakketten, tarieven en rijlessen. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze rijschool? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder op weg naar jouw rijbewijs!
Diensten: autorijles, scooter rijles, motorrijles, aanhanger rijles, rijbewijs halen, rijlessen, rijschool Eindhoven, faalangst begeleiding, spoedcursus, automaat rijlessen
Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 08:00 - 17:00

* Zondag alleen telefonisch bereikbaar

Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy