U bent nu hier: Home » Gelderland » Zevenaar

Rijschool Zevenaar

Hieronder vindt u een overzicht van alle rijscholen in Zevenaar. Voor een overzicht van rijscholen in de provincie Gelderland, ga naar rijschool Gelderland. Of ga naar direct contact met rijscholen om via één e-mail in contact te komen met meerdere rijscholen tegelijk.

1

Autorijschool Quickles

Alessandria 19, 6904 NA Zevenaar (Gelderland)
Tel: 0316 - 52 74 64, Fax: info@quickles.nl, KvK: 09211157
BOVAG autorijschool in Zevenaar voor autorijles in schakel en automaat
onder leiding van Fenny van Maaren.

- Wij zijn als Autorijschool Quickles.nl de enige BOVAG erkende autorijschool in Zevenaar en geven autorijles volgens BOVAG voorwaarden met BOVAG garantiecertificaat.

- Theorie volg je via onze online theorieopleiding. Vanaf de autorijschool kunnen wij je begeleiden en dit tijdens de autorijles terugkoppelen. Ook bestaat de mogelijkheid je persoonlijk te begeleiden met je theorie. Theorieboeken kun je bij ons gratis lenen.

- Wij zijn als BOVAG Autorijschool Quickles.nl gespecialiseerd in autorijles categorie B (personenauto), zowel schakel als automaat. Naast de verplichte jaarlijkse bijscholingen om autorijles te mogen geven hebben wij vele extra cursussen gevolgd waaronder: Het Nieuwe Rijden / CBR Ris opleiding / opleiding begeleiding Faalangst / Verkeerstrauma / Rijangst / Incident Management.

- Wil je autorijles: Ben je jong of oud, een snelle leerling, heb je wat meer begeleiding nodig, of heb je een rijbewijs maar al lang niet meer gereden, wij doen niet aan voorselectie!! iedereen is voor rijles welkom bij onze autorijschool in Zevenaar. Autorijles is onze passie!

- Je krijgt bij ons altijd rijles van dezelfde instructeur in dezelfde lesauto die jou tijdens de hele rijopleiding op een persoonlijke manier begeleidt en ophaalt en wegbrengt waar jij wilt.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Autorijschool Quickles

Verkeersschool Louana

Didamseweg 86, 6901 JT Zevenaar (Gelderland)
Tel: 0316-528454, Fax: 0316-529498, KvK: 09064924
Wij zijn een grote Verkeersschool die lessen verzorgen voor Auto, Motor,
Bromfiets, Aanhangwagen & Vrachtauto. Verder verzorgen wij theorie cursussen voor alle categorie├źn. Zoek je een goede rijschool? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Verkeersschool Louana

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy