U bent nu hier: Home » Friesland » Kootstertille

Rijschool Kootstertille

Hieronder vindt u een overzicht van alle rijscholen in Kootstertille. Voor een overzicht van rijscholen in de provincie Friesland, ga naar rijschool Friesland. Of ga naar direct contact met rijscholen om via één e-mail in contact te komen met meerdere rijscholen tegelijk.

1

Autorijschool Hoekstra

Tillebuorren 7, 9288 AN Kootstertille (Friesland)
Tel: 06-50288549, Fax: 0512-840239, KvK: 01161663
AUTORIJSCHOOL HOEKSTRA

verwelkomt jou graag voor een plezierige en zéér effectieve "Rijopleiding Personenauto", in en om de CBR-examenplaats Leeuwarden.

Doelstelling
Het is onze doelstelling om jou conform de Rijprocedure, tegen zo laag mogelijke kosten en in een zo kort mogelijk tijdsbestek, een plezierige en succesvolle "Rijopleiding Personenauto" te bieden van de hoogste kwaliteit.

Uitstékende Prijs-/kwaliteitverhouding
Onze (BOVAG)rijschool geeft rijles (Rijopleiding In Stappen) volgens de meest actuele en hoogste normen en is volledig gediplomeerd en gecertificeerd voor alle belangrijke onderdelen van de "Rijopleiding Personenauto" (WRM, RIS, Rij-/Faalangst). Daarnaast hanteren wij zéér concurrerende tarieven en pakketkortingen. Onze uiterst tevreden (ex)leerlingen zijn hiervan het bewijs. Uiteraard zijn wij aangesloten bij het Bovag GarantieFonds (BGF)

Wat wij jóu bieden
Wij bieden jou een breed assortiment rijlesproducten. Indien je dat wenst stellen we met jou, in overleg, een individuele rijopleiding samen tegen een aantrekkelijk tarief.
Bekijk alvast de website en lees alles over onze succesvolle "Rijopleiding Personenauto".

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen voor je eerste rijles !


Tot ziens bij Autorijschool Hoekstra.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Autorijschool Hoekstra

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy