U bent nu hier: Home » Drenthe » Schoonebeek

Rijschool Schoonebeek

Rijschool-vinder.nl bevat helaas nog geen rijscholen in Schoonebeek. Ga naar rijschool Drenthe of ga naar direct contact met rijscholen om via één e-mail in contact te komen met meerdere rijscholen tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Drenthe.

1

Autorijschool Blonk

Niet gevestigd in de plaats Schoonebeek, maar wel in de provincie Drenthe.
Holtingerbrink 146, 7812 DA Emmen (Drenthe)
Tel: 06-28176734, Fax: -, KvK: -
Voor mij sta jij als leerling(e) centraal. Ongeacht of je nu voor je eerste
rijles komt of dat je al vaker achter het stuur hebt gezeten, je bent van harte welkom. Ongeacht of je nu een vlotte leerling bent, of misschien moeilijk leert, of dat je misschien AD(H)D hebt. Mijn doel is om jou zó op te leiden dat je een bovengemiddelde kans hebt om in één keer voor het rijexamen te slagen. De voortgang van de rijopleiding wordt nauwlettend in de gaten gehouden; dit zorgt voor behoud van motivatie en concentratie. Het hoeft niet allemaal perfect te gaan bij de eerste oefening. Ik geef les op een rustige, gezellige, relativerende, niet veroordelende manier, waarbij kritiek altijd gericht is op je handelen en niet op je persoon.

Eveneens begeleid ik leerlingen met faalangst en rijangst. Op dit vakgebied ben ik gespecialiseerd en erkend door de BOVAG.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Autorijschool Blonk

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy