U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Alkmaar » Groenia.nl

Groenia.nl

Tienenwal 39
1821 AE Alkmaar (Noord-Holland)
Tel: 0650997008
Fax: -
KvK: 37115705
Afbeelding › Groenia.nl ALKMAAR - Het hebben van een auto geeft voor veel mensen een gevoel van vrijheid. Met de auto kun je gaan en staan waar je maar wilt. Je kunt er met vrienden mee op stap of met het gezin naar (verre) familie. Groenia leert je stapsgewijs de vaardigheden die nodig zijn voor het behalen van het rijbewijs, en dus het behalen van deze ongekende vrijheid!

Rijschool Groenia combineert voor het halen van jou rijbewijs top kwaliteit met een lage les prijs. Bij rijschool Groenia hoef je niemand op te halen of weg te brengen. Je hebt niemand op de achterbank, dus privérijlessen. Ook kun je er terecht voor je BE rijbewijs en antislipcursussen.

Service
De tijd van de rijlessen worden aan jou besteed en dus wordt alle tijd besteed aan het halen van het rijbewijs. Rijlessen volgen op een leuke manier, wanneer het jou uitkomt zelfs op zondag. Dat kan bij rijschool Groenia uit Alkmaar. De rijschool die bij jou past. Rijschool Groenia uit Alkmaar staat garant voor goede kwaliteit door middel van jarenlange ervaring.

De diensten van Groenia breiden uit met maatwerk voor specifieke doelgroepen. Rijschool Groenia uit alkmaar Rijopleiding leidt nu al klanten met beperkingen op als ADHD, faalangst, Autisme en meer. Heb je een rijbewijs maar durf je niet meer te rijden? Neem gerust contact op.

Kwaliteit
Waarom rijschool Groenia? Je kunt bij vele rijscholen je rijbewijs halen in verschillende prijsklassen, echter speelt kwaliteit ook een belangrijke rol. Rijschool Groenia in Alkmaar levert kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Doe nu een vrijblijvende proefles. Dan weet je bij wie je in de lesauto zit en hoe de rijlessen worden gegeven
Diensten: rijles voor autisme, rijles voor AD(H)D, Faalangst, rijles in automaat
Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy