U bent nu hier: Home » Flevoland » Lelystad » V2F Verkeersscholen Verenigde Verkeersscholen Flevoland

V2F Verkeersscholen Verenigde Verkeersscholen Flevoland

Karveel 757
8231 AJ Lelystad (Flevoland)
Tel: 0654647034
Fax: -
KvK: 55107869
Afbeelding › V2F Verkeersscholen Verenigde Verkeersscholen Flevoland Het autorijbewijs is misschien wel het meest gewilde roze kaartje van allemaal. Voor de één is het van belang voor het werk of om economische redenen, voor de ander opent het andere wegen. De exameneisen van vandaag de dag vragen een gedegen voorbereiding.
V2F Verkeersscholen voorziet hierin als geen ander. Wij werken vooral in de regio’s Lelystad, Almere en 't Gooi. Maar ook daarbuiten, kun je rekenen op onze autorijschool.

Naast een gestructureerde opleiding voor de regio's Lelystad, Almere en 't Gooi is onze autorijschool altijd op zoek naar de perfecte balans voor de leerling. Wij rijden met nieuw en perfect onderhouden materiaal. Kortom: het traject wordt zo veel mogelijk afgestemd op jou als leerling, waardoor iedere cursist rijles volgt in zijn/haar eigen tempo. Bij onze autorijschool zul je zien dat zelfs het volgen van rijlessen in Lelystad, Almere of 't Gooi cool en hartstikke leuk is.

Het examen vereist veel zelfstandigheid en oplossend vermogen van jou als leerling. Onze autorijschool heeft daarom een modern lesprogramma dat jou zo snel mogelijk op het beste niveau brengt. Begin dus nu aan de rit die je rechtstreeks naar je rijbewijs brengt!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy